Onze aanpak

Ben je benieuwd naar onze manier van werken? We doorlopen samen met jou drie stappen:

 

1. Intake

Nadat wij de nodige research hebben gedaan, ontpoppen we ons tijdens het eerste vrijblijvende intakegesprek als luisterend oor en stellen we jou de nodige vragen. Zo krijgen we een duidelijk zicht op de uitdaging waar jij voor staat en bepalen we samen het verwachte resultaat. Op basis daarvan stellen we een geschikt duo van specialisten samen. Na dit gesprek doen we een concreet voorstel voor het plan van aanpak en het resultaat van de brainstorm.

2. Brainstorm

Hier begint het leuke werk. Het brainstormen bestaat uit drie fases. In de eerste fase formuleren we een vraag waarrond de brainstorm zal draaien. Daarna verzamelen we zo veel mogelijk ideeën en tot slot selecteren we het beste idee. Hiervoor passen we verschillende technieken toe.

 

3. Resultaat

Het eindresultaat van de brainstorm bepaal je zelf. Dit kan bijvoorbeeld een idee, een merkidentiteit, een design of een business model canvas zijn.

De hierboven beschreven aanpak kan variëren. We overlopen namelijk geen standaardprocedure, maar volgen een aanpak op maat van jouw uitdaging.

Boek een brainstorm